Şehit Ve Gaziler Derneği‘nden Terör Tepkisi

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin, Diyarbakır‘da 13 askerin şehit olması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelenin yolu bellidir. Hain terörü şiddetle kınıyor ve ülkeyi yönetenleri sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyorum" dedi.

Şahin yaptığı yazılı açıklamada, "Diyarbakır‘da 13 askerin şehit edilmesi ve 7 askerimizin yaralanması Büyük Türk Milletinin ayrılmaz bir parçası olan Şehit Aileleri ve Malul Gazileri derinden üzmüştür. Eli kanlı bebek katili Öcalan ve terör örgütünün siyasi uzantılarının barış ve demokratikleşme adı altındaki sahte ve yalan sözlerini ve ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları çirkin emellerini bir kez daha sergilemiştir. Terörü siyasallaştırarak masum insanların kanını ellerine bulaştırmaya devam eden

canilerin sözde demokratikleşme ve barış çabalarının maksadı her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Demokratik özerklik adı altında ülkemizi bölünme sürecine sokacak olan bu hayalleri asla gerçekleşmeyecektir. Bunlara anlayış göstermek en hafif değerlendirme ile gaflettir. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Terörle mücadelenin yolu bellidir. Hain terörü şiddetle kınıyor ve ülkeyi yönetenleri sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyorum" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA