Nevşehir’De Yılın İlk 6 Ayında 276 Çift Dünya Evine Girdi

Nevşehir’de yılın ilk 6 ayında 276 çift ‘Evet’ diyerek dünya evine girdi. Geçen yılın ilk 6 ayında ise Nevşehir merkezde 273 çift dünya evine girmişti.

Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta, yaptığı açıklamada yılın ilk 6 ayında 276 çiftin dünya evine girdiğini, geçen yıl ise yılın ilk 6 ayında 273 çift dünya evine girdiğini söyledi. Usta, açıklamasında, “Nevşehir Belediyesi olarak il merkezinde geçen yılın ilk 6 ayında 273 çift dünya evine girdi. Bu yılın ilk 6 ayında ise 276 çift dünya evine girdi. Özellikle son 2 yıldır Temmuz ayında nikah işlemleri artıyor. Geçen yıl Temmuz ayında 272 çiftin evlenirken, bu yıl da yine 120 çift dünya evine girmek için Nevşehir Belediyesi Evlendirme dairesine müracaat etti” diye konuştu.

Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta, ayrıca Temmuz ayında nikah işlemlerinin artmasını son 2 yıldır Ramazan ayının yaz tatiline denk gelmesine bağladıklarını söylerken, Ramazan ayının bitmesinden sonra Eylül ve Ekim aylarında da nikah işlemlerinde büyük bir yoğunluk beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA