Özel Bilge, 8. Dönem Mezunlarını Fıkralarla Uğurladı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge İlköğretim Okulu, 8. dönem mezunlarını uğurladı. Bu yıl başarıyla mezun olan 34 öğrenciye, velileri tarafından plaketleri verildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Özel Bilge İlköğretim Okulu, 8. dönem mezunlarını uğurladı. Bu yıl başarıyla mezun olan 34 öğrenciye, velileri tarafından plaketleri verildi.

Okul bahçesinde düzenlenen programda, Off’lu Ali olarak bilinen meşhur Ali Öztürk, kendi hayatından geçen olayları ve meşhur Karadeniz fıkraları ile izleyicileri kahkahalara boğdu. Fıkra şovu yanı sıra hazırladıkları gösterilerle herkesin beğenisini toplayan öğrenciler, törende aileleriyle birlikte mezuniyetin sevinci yaşadı.

Törene Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Orman İşletme Müdürü Mustafa Songür, AK Parti İlçe Başkanı M. Bahattin Akşit, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Medeni Altan‘ın konuşması şiirler, türküler ve mehter gösterisi ile devam etti. Yıl boyunca katıldıkları çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Muhittin Pamuk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musatafa Aktaş tarafından verildi.

Programda sahne alan meşhur fıkra sanatçısı Off’lu Ali Öztürk, anlattığı fıkralar ile ilgi odağı oldu. Öztürk, sadece kadınların günlerine değil; stres atmak, karısıyla barışmak, misafirlerini eğlendirmek isteyen insanların evlerine gittiğini, bir de Cenaze Ağlama Derneği‘nin yönetim kurulu başkanı olduğunu söyledi. Öztürk, fıkralarında kaymakam fıkralarına yoğunluk vererek Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk’un da ilgi odağı oldu.

Bu yıl başarıyla mezun olan 34 öğrenciye, velileri tarafından plaketlerinin verilmesinin ardından, yıl sonu programı, okul birincisi tarafından yaş kütüğüne isim künyesinin çakılması ve okul flamasının devir teslimi ile sona erdi.