Gültekin Kılınç, Köylülerden Yoğun İlgi Gördü

2011 Genel Seçimlerine saatler kala partiler de programlarını yoğunlaştırdı.

2011 Genel Seçimlerine saatler kala partiler de programlarını yoğunlaştırdı. AK Parti Aydın Milletvekili Adaylarından Ali Gültekin Kılınç, bir yandan yürüyüşler organize ederken diğer taraftan köylerde vatandaşlarla bir araya gelip köylü vatandaşlarla kucaklaşıyor

Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç’ın ziyaretlerine babası Ömer Kılınç, eşi Gülseren Kılınç, kardeşi Gürcan Kılınç olmak üzere; İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu, Nazilli Belediyesi Eski Başkanları Aytekin Kaplan ve Esat Ergüler, Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ile AK Parti yöneticileri eşlik ediyor.

“2023 YILINA 5 ANA HEDEF”

Gittiği her köyde büyük ilgi ve sevgi seliyle karşılanan Gültekin Kılınç’ı köylüler, geç saate kadar bekliyor. Yazırlı, Hamidiye ve Toygar köylerini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ali Gültekin Kılınç, önceki gün de Hasköy, Ocaklı ve Kavacık köylerinin misafiri oldu. Kılınç köylülerden yoğun ilgi gördü.

2023 yılına kadar 5 ana hedefi gerçekleştireceklerini vurgulayan Kılınç, tarımsal kalkınmanın, 5 ana hedefin gerçekleşmesinde büyük rol oynayacağının altını çizdi. “ Türkiye için Cumhuriyetimiz’in 100. yılında 5 ana hedefimiz var” diyen AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç, konuşmasına şöyle devam etti: “ Bu 5 ana hedefimiz şunlar; İleri bir demokrasi, büyük bir ekonomi, güçlü bir toplum, yaşanabilir bir çevre ve marka şehirler ile lider bir ülke. Bu hedeflerimizin gerçekleşmesinde en büyük rolü sizler oynayacaksınız. Sandık başında başlayacağınız bu göreve, üretimle devam edip bu bölgenin, ürünlerimizle de marka şehir olmasına yardımcı olacaksınız. Kısacası herkes işini yaptığı sürece, bu devlet de kendi görevini yapacak ve projeleri hayata geçirerek hedeflerine ulaşacak”

“GENÇLERİMİZ ARTIK İŞ İÇİN MEMLEKETİNDEN AYRILMAYACAK”

Konuşmalarında, istihdama ve istikrara vurgu yapan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ali Gültekin Kılınç, “Elimizdeki projeleri hayata geçirdiğimiz zaman, gençlerimiz artık iş bulmak için başka şehirlere gitmeyecek, kendi memleketlerinde kalacak” şeklinde ifadelere yer verdi. İstihdam oluşturacak projelerden de bahseden Kılınç, “İstihdamın oluşturulması, istikrarın sürmesine bağlı. Yani istikrar devam ederse, yatırımcının cebindeki para; yeni fabrikaların ve şirketlerin kurulmasına, işsiz vatandaşlarımızın da buralarda iş sahibi olmasına neden olacak. Burada kurulmasına ön ayak olduğum organize sanayi bölgesinde şu an 6 fabrika çalışır durumda. Diğer fabrikaların da yapımı bittiğinde yaklaşık beş bin vatandaşımıza iş imkanı doğacak. Üzerinde çalıştığımız diğer bir istihdama yönelik proje ise jeotermal seralar. Aydın genelinde yapmayı düşündüğümüz 10 bin dönüm jeotermal serada yine 10 bin vasıfsız işçi ve bin mühendis iş sahibi olup evine ekmek, çocuğuna süt götürebilecek” şeklinde konuşarak, diğer projelerini de halkla paylaştı.

Kaynak: İHA