Turkishexporter‘ın Marmara Bölge Müdürlüğü Açıldı

Türkiye‘nin devlet destekli en büyük ihracat portalı olan ve Kobi A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren turkishexporter.net‘in Marmara Bölge Müdürlüğü açıldı. Bölge koordinatörlüğüne ise Alev Yetkin atandı.

Turkishexporter‘ın Marmara Bölge Müdürlüğü Açıldı
16 yıl önce Konya‘da kurulan ve Kobi A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren turkishexporter.net şube ağını genişletmeye devam ediyor. Yurt dışında 1 buçuk milyon şirketle çalışan ve üye sayısını 2 milyona çıkaran Türkiye‘nin en büyük ihracat portalı turkishexporter.net‘in Marmara Bölge Müdürlüğü çalışmalarına başladı. Türk ihracatçısına yeni pazarlar oluşturan firmada her gün dünyanın 280 farklı noktasından gelen yüzlerce ihracat talepleri yayınlanıyor. Kendi sektörlerinin önemli firmalarının da üye olduğu turkishexporter.net‘in Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Kozyatağı‘nda çalışmalarına başladı. Bölge Müdürlüğüne ise Alev Yetkin atandı.

Türk ihracatının baş döndürücü bir hızla arttığını belirten Alev Yetkin, “Türkiye ihracatı son 10 yıl içerisinde çok önemli bir trend yakaladı. Bugün dünyanın her noktasında Türk mallarının kalitesiyle karşılaşabiliyorsunuz. Dünyanın her tarafından sistemimize Türkiye ile ilgili alım talepleri yağıyor” dedi. Türkiye‘nin 2023 hedefinin 500 milyar dolar gibi ulaşılması çok da güç olmayan bir hedef olması kurum olarak üzerlerine yeni görevler yüklendiğini ifade eden Yetkin, “Bu bağlamda personel sayımızı ciddi anlamda artırırken şubeleşmeye de hız verdik. Kısa bir süre önce alanlarında deneyimli olan 5 arkadaşımızı daha Kobi A.Ş bünyesinde dahil ederek Marmara Bölge Müdürlüğü‘nü kurduk. Türk üreticisi bu büyük hedefe hazırlanırken biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Hedefimiz daha çok ihracat ve Türk ürünlerinin kalitesinin daha fazla ülkeye tanıtmak” diye konuştu.

Her gün yüzlerce alım talebinin yayımlandığı site www.turkishexporter.net üzerinden yayın yapıyor.

Kaynak: İHA