Milletvekili Adayları, İşçilere Bakış Açılarını Anlattı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasının (SES) organize ettiği Düzce milletvekili adaylarının sendikalara olan yaklaşımı ve gelecekte gerçekleştireceklerini sosyal ve yasal yaklaşımlar konulu panel geniş katılımla yapıldı.

DİSK ve SES’in organize ettiği siyasilerin sendikalara olan yaklaşımı konulu panel Kızılay Düğün salonunda gerçekleştirildi. Seçime sayılı gün kala düzenlenen panel ile birlikte sendika üyeleri ve işçiler, kendilerine yakın olan siyasi partiye oy atmaları amaçlandı. Panel iki oturum halinde gerçekleştirildi. Panelin ilk oturumunda siyasi partilerin sendikalara ve emekçilere olan bakış açısı ele alınırken ikinci oturumda da yine sendika ve emekçilere meclise gidildiğinde verilecek olan yasal haklar ve vaatler anlatıldı.

Panele CHP Düzce Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü, DSP Düzce Milletvekili Adayı Zeyneti Bayri Ünal, EMEK Partisi Düzce Milletvekili Adayı Sebahattin Dursun, HAS Parti Düzce Milletvekili Adayı Selahattin Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Adayı Aydın Koç, TKP Düzce Milletvekili Adayı Kaan Arslanoğlu katıldı. Milletvekili Adayları sendikalara olan bakış açılarını kendi siyasi partilerinin bildirgelerinde olduğu gibi yansıttı

Kaynak: İHA