İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü‘ne Iso 9001 Belgesi

Antalya‘nın Manavgat ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü, hizmet kalitesini, uzmanlığını ve güvenilirliğini tescil ettirerek ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü‘ne Iso 9001 Belgesi
Kurum Kalite Temsilcisi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Bal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kurumumuzdan hizmet alanların beklentilerini karşılamak, memnuniyetlerini sağlamak ve eğitim-öğretimi en üst seviyeye çıkarmak için yürüdüğümüz bu yolda, 6 aylık zorlu ama bir o kadar da zevkli sürecin sonunda ISO 9001:2008 Kalite Tescil Belgesi‘ni almaya hak kazandık. Son yıllarda eğitimde bir marka haline gelen Manavgat, bu belgeyi de alarak kalitesini tescillemiş oldu” dedi.

Akdeniz bölgesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bazında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip tek müdürlük olduğunu ifade eden Bal, “Vizyonunu ortaya koyarak kurumumuzun bu belgeyi almasının yolunu açan ve şu an Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Abdullah Bilge‘ye de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA