Arka Sıradakiler 160. Bölüm fragmanı ve özeti

Yayınlandığı ilk günden buyana büyük beğeni toplayan 'Arka Sıradakiler' Pazar akşamı yine FOX TV ekranlarında olacak. Dizide son haftalarda yaşanan birbirinden ilginç ve sürükleyici gelişmeler, bu hafta da devam edeceğe benziyor.

Arka Sıradakiler 160. Bölüm fragmanı ve özeti
Arka Sıradakiler son bölüm. Arka Sıradakiler son bölüm izle. Arka Sıradakiler son bölüm seyret. Arka Sıradakiler 160. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sıradakiler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sıradakiler yeni bölüm fragmanı izle. Arka Sıradakiler izle. Arka Sıradakiler 160. Yeni bölümde neleryaşanacak? Arka Sıradakiler 160. En son yeni bölüm fragmanı seyret. Arka Sıradakiler 160. Bölümünde işler iyice karışıyor. Arka Sıradakiler 160. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Arka Sıradakiler 160. Bölüm özeti Fox TV web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Zehra ile Sedat evlenmeye karar verirler. Saffet, hatta Ali bile bu evliliğe karşı gelemezler.

Saffet, Zehra'yla bir kez daha yüzleşse de Zehra'ya engel olamaz. Şebnem kötü niyeti kullanarak İbo'yu ayartmayı başarır.

Amacı da bellidir, Melih'i öldürtmek. Acaba Melih'i İbo mu öldürecektir yoksa İbo'nun başını aha büyük bir belaya mı girecektir. Artık tayfada şüphelenmeye başlar Eda ortalarda yoktur.

Eda ise Şebnem ve İbo'nun evinde herşeyin farkına varır ve çaresizce çırpınır. Eda İbo'ya yardırdım edebilecek midir. ?

Tayfa bu konuda ne yapacaktır?

Arka Sıradakiler 160. Bölüm fragmanı ve özeti