Unutulmaz dizisi final bölümü 90. bölüm

ATV' de ekrana gelen Unutulmaz sıra dışı konusu ile diğer diziler arasında kendisine bir yer edinmeyi başardı. Ablasının mutluluğu için susmak zorunda olan bir kız ve aşık olduğu adam…

Unutulmaz dizisi final bölümü 90. bölüm
Unutulmaz dizisi. Unutulmaz dizisi son bölüm izle. Unutulmaz en son bölüm fragmanı. Unutulmaz final bölümü izle. Unutulmaz dizisi en son bölümde neler oldu. Unutulmaz dizisi final bölümü özeti. Unutulmaz 90. bölüm fragmanı. Unutulmaz dizisi 90. bölüm fragmanı izle. Unutulmaz 29 Haziran son bölüm izle. Unutulmaz 29 Haziran final bölümü izle. İşte Unutulmaz dizisi en son bölüm özeti ve Unutulmaz dizisi en son bölüm fragmanı.

Batu ölmüştür. Harun, karmaşık duygular içindedir. Burak ise Aras'ın elinde ecel terleri dökmektedir… Burak'ın sözleri, intikam ateşiyle yanan Aras'ı can evinden vurur..

Yıllardır Harun ve Eda'nın üzerinde dolaşan kara bulutlar sonunda yerini, güzel ve mutlu günler vadeden sımsıcak bir güneşe bırakır. Aile, giderek artan bir düğün heyecanı içindedir. Yağmur ve Harun'un nasıl bir düğün hazırladıklarından habersiz olan Eda, düğünden önce Harun'un başka sürprizleriyle de karşılaşacaktır..

Düğün öncesi Eda için hazırlanan bir sürpriz genç kadını duygulandırırken, ailesi, kızı Yağmur ve Hayat annesi onun bu anlarında da yanındadırlar..Çekilen onca acıdan sonra esmeye başlayan mutluluk rüzgarları hepsini okşamaktadır artık.

Aras'la buluşan Harun genç adamı son kez gördüğünü düşünürken, Aras'ın aklında başka şeyler vardır..Eda'ya olan sevgisi Aras'ın yüreğini burkmaktadır. Yapmak zorunda olduğu şeyi bilmektedir..ve yapacaktır da!..
Eda ve Harun'u rüya gibi bir düğün beklemektedir..

Eda bulutların üzerinde uçarken, anne ve babasının bir daha hiç ayrılmamalarını isteyen Yağmur'un onlar için küçük, tatlı bir sürprizi vardır..Sonunda aşk kazanmıştır..Harun ve Eda'nın Unutulmaz aşkı..Ve büyük mutluluk anı gelir.. Harun, Eda ve çocuklarını yıllar boyu sarıp sarmalayacak unutulmaz bir mutluluk…

Unutulmaz, duygu, heyecan ve aşk dolu Final Bölümüyle 29 Haziran Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…