Kocatepe‘ye Bir Ödül De Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı‘ndan

Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü Özel, Kardelen Koleji‘ni ziyaret ederek, Dünya Liseler Arası Atletizm Yarışları‘nda, 3 bin metrede dünya ikincisi olan Mustafa Kocatepe‘yi altınla ödüllendirdi.

Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Elektrik Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Sebzeciler Odası Başkanı Osman Güneri, Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Ahmet Özgün ve Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Sarı ile birlikte Kardelen Koleji‘ni ziyaret ederek, atletizmde dünya ikinciliği kazanan Mustafa Kocatepe‘yi tebrik etti.

Ziyarette konuşan Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Kardelen Koleji öğrencisinin dünya ikinciliği elde etmesinden dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Ördü, ‘‘Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe’nin, olimpiyatlarda elde etmiş olduğu dünya ikinciliği gerçekten bizlerin göğsünü kabarttı. Bizler öğrencimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Gerçekten bu Nevşehir tarihinde bir ilk ve bizler inanıyoruz ki Mustafa Kocatepe bizleri Nevşehir olarak yine önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları’nda da büyük bir heyecan içerisinde temsil edecektir. Bizler bugün küçük bir hediye ile öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Umarım öğrencimiz bizlerin bu hediyesini kabul ederek bizleri son derece mutlu eder‘‘ diye konuştu.

Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe ise kendisini ödüllendiren Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü‘ye teşekkür ederken, Trabzon’da yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarında da Nevşehir‘i ve Türkiye‘yi en güzel şekilde temsil edeceğinin sözünü verdi.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan da yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz Mustafa Kocatepe ile ne kadar övünsek azdır. Bizler öğrencimizin bu şekilde dünya derecesi elde etmesinden dolayı son derece gururluyuz" dedi.

Kaynak: İHA