Gülşen'den şapka çıkarılası dövme

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, bilinmeyen dövmesini gösterdi. Kolundaki Kemal Atatürk imzalı dövmesini gösteren Gülşen, "En sevdiğim dövme bu" dedi. Güneri Civaoğlu ve Ali Ağaoğlu'da, "Buna şapka çıkarmak lazım" ifadesini kullandılar.

Gülşen'den şapka çıkarılası dövme
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Güneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda programı sezonun son programını yaptı. Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve oğlu Ali Can'ın konuk olduğu program, samimi sohbetiyle ve Gülşen'in söylediği şarkılarla keyifli anlar yaşattı.

Gülşen sevilen şarkısı Of Of'u söyledi, Ağaoğlu'na da eşlik ettirdi.

Civaoğlu'nun Gülşen'e, "Senin bir dövmen daha varmış?" diye sorması üzerine, Gülşen kolundaki Kemal Atatürk imzasını göstererek, "En sevdiğim dövme bu" dedi.

Ali Ağaoğlu ise, "Buna şapka çıkarmak lazım gerçekten. Onun kalbimizdeki yeri herkesten çok daha farklı" diye konuştu.

Civaoğlu da, "Şapka çıkarmak lazım diyerek", "Bunu öğrendikten sonra seni şarkıda yeni biri olarak görüyorum. Bu Kemal Atatürk'ün imzasını görünce benim beynimde yeni bir Gülşen olarak yer edindin" şeklinde konuştu.

Gülşen de bu yorumlar üzerine, "Bizim herşeyimiz Atatürk, şu anda nefes alıyorsak ona borçlu olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Civaoğlu, "En güzel duygularla anıyoruz. Ona müteşekkiriz ve ona layık olmalıyız" ifadelerini kullandı.