Öyle Bir Geçer Zaman Ki sezon finali

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin sezon finaline girdiği gece, dizi setinde yapılan parti amatör kameralar tarafından çekildi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki sezon finali
Öyle Bir Geçer Zaman Ki son bölüm izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki final izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki final bölümü fragmanı.Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı yayınlandı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin takipçileri tarafından çok beğenildi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölümünde neler olacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölümünde Cemilenin başına neler gelecek. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 38. Bölüm fragmanı ve özeti beyazgazete.com'da.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin sezon finaline girmesiyle birlikte internette bir vedeo dolanmaya başladı. YouTube başta olmak üzere Türkiye'de ne kadar video gösterim sitesi varsa hepsinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki sezon finalinin kamare arkası görüntüleri tıklanma rekoru kırıyor.

Son sahnesinin geçtiği alanda görüntülenen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin oyuncularının eğlendikleri her hallerinden belli.

Dizinin annnesi Cemile, şöförü Süleyman , aile babası Ali Kaptan ve diğerleri gönüllerince eğleniyorlar...

Kanlı Sezon Finali...

Ali Kaptan’ı, Cemile’si, Balıkçı’s, Mete’si, minik Osman’ı ve diğer karakterleri ile Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizinin sezon finali hayranlarını merakta bıraktı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki final bölümünü izlemek için Tıklayın

Dizinin sezon finalinde Ali Kaptan’ın annesi Hasefe hanım, Ali Kaptan’ı sırtından vurdu. Cemile’nin savcılığa verdiği dilekçede Ali Kaptan’ın tecavüzü kabul etmemesi ve savcılığın başvuruyu kabul etmemesi Cemile’yi çileden çıkarttı. Ali’nin tecavüzü kabullenmemesine sinirlenen Cemile, Balıkçı’nın evlenme teklifini kabul eder.

Hikmet Karcı ile nikah masasına oturan Cemile düğün yapar. Cemile’nin başka bir adamla evlenmesini içine sindiremeyen Ali Kaptan, düğünü basar. Hikmet Karcı’yı vuran Ali Kaptan, önce Cemile’yi daha sonra da kendini vuracağını söyler. Ancak Cemile’yi öldürmek için tetiğe basmak üzereyken, Ali Kaptan’ın annesi Hasefe hanım Ali Kaptan’ı sırtından vurur.

Ayrıca sezon finalinde olan diğer olaylar şöyle;

Mete'nin aşkı İnci hoca hayatını kaybetti. Mete'nin şarkı yarışmasındaki performansını radyodan dinleyen İnci Hoca o gece gözlerini yumdu.

Ahmet hapisten kaçırıldı. Ancak Berrin bunu sağlamak için hiç sevmediği adamla evlenmek zorunda kaldı.

Soner, Aylin'i bırakıp Londra'ya gitmeye karar verdi. Ancak final sahnesinde gitmediği anlaşıldı.