İzmirgaz Sanat Müziği Korosu İlk Konserini Verdi

İzmirgaz, İzmir‘in sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak, aboneleriyle bir araya gelmek ve personelinin motivasyonunu arttırmak amacıyla İzmirgaz Türk Sanat Müziği Korosu‘nu kurdu.

İzmirgaz, İzmir‘in sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak, aboneleriyle bir araya gelmek ve personelinin motivasyonunu arttırmak amacıyla İzmirgaz Türk Sanat Müziği Korosu‘nu kurdu. TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Akif Özüşen şefliğinde geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlayan koro, Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi‘nde geniş bir davetli topluluğu önünde ilk konserini verdi.

Konsere, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu, Genel Koordinatör Halil Tataş, İzmirgaz çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Sanat müziği eserlerini başarıyla icra eden İzmirgaz Türk Sanat Müziği Korosu, gecede bol bol alkış aldı. İzmirgaz‘ın misyonunun sadece doğalgazın dağıtımı ve işletmesi olmadığını ifade eden İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, "İzmir‘in sosyal, kültürel ve sportif yaşamına katkı sağlayarak, İzmirlilerle bu alanlarda da birlikte olmak istiyoruz. Amatör ruhun güzel örneklerinden birisi olan müzik topluluğumuz bu anlayışımızın somut bir adımı. Abonelerimizin, doğalgaz abonesi olmayan müzik severler ve personelimiz tarafından oluşturulan koro, İzmir‘de ilk konserini başarıyla verdi. İzmirlilerden gelen talepler doğrultusunda yeni projeler geliştireceğiz ve bu konuda İzmirlilere kapımız daima açık" diye konuştu.