Gölbaşı Tarım Müdürlüğü Baştan Aşağıya Yeniledi

Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Bayındır, göreve geldikleri ilk günden beri binanın yeniden düzeni için çalıştıklarını ve bunu kısa sürede bitirdiklerini söyledi.

Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Bayındır, göreve geldikleri ilk günden beri binanın yeniden düzeni için çalıştıklarını ve bunu kısa sürede bitirdiklerini söyledi.

Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Bayındır, yaptığı açıklamada tarım müdürlüğü binasının yol üzerinde olmasından dolayı görünümünü düzelttiklerini belirterek hem ilçenin hem çiftçini hem de çalışanın ihtiyacına cevap verebilecek bir binayı hizmete soktuklarını belirtti. Geliştirilen proje sayesinde yeni bir ek bina ve eski binanın bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayındır, ilçenin büyük bir yer olması sebebiyle duyulan arşiv ihtiyacı ve çiftçileri daha iyi bilinçlendirmek için düzenlenen toplantılardan dolayı bir de toplantı salonunu müdürlüğe kazandırdıklarını söyledi.

Bayındır, şunları kaydetti: "Müdürlüğün bahçesi çok kirliydi ve kuruyan ağaçlar vardı. Bahçenin temizliği düzeni ve parke taşını yaptık. Resmi araçlarımız için otoparkı hizmete soktuk. Sosyal ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek şekilde park alanları oluşturduk. Lojmanlar da ise enerji tasarrufunu sağlamak için bütün kapı ve pencereleri yeniledik. Tüm binayı boya badana yaparak lojmanların arkasında bulunan eskimiş ve çürümüş otoparkı da yeniledik. Gelen vatandaşa daha iyi hizmet vermek ve çalışanın iş performansını da artırmayı planladık. Böylece müdürlüğümüze hem dört o da daha kazandırdık hem gelen çiftçiler ayakta beklemeden işlerini daha rahat bir şekilde yapabilmektedirler."