Giresun‘da Ak Partili Vekiller Teşekkür Turunda

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun halkının AK Parti‘ye verdiği desteklerin, kendilerine hizmet olarak geri döneceğini söyledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun halkının AK Parti‘ye verdiği desteklerin, kendilerine hizmet olarak geri döneceğini söyledi.

Geldi, AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ile birlikte, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk İlçe Teşkilatları’nı ziyaret eden Geldi ve Tatlı, 12 Haziran Genel Seçimleri’nde gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, yaptığı açıklamada, 12 Haziran Genel Seçim’inde Giresun halkının sandığa damgasını vurduğunu söyledi.

Milletin sözünü söylediğini belirten Geldi, "Gerçekten çok yüksek bir oy oranı aldık. Milletimiz bize gerçekten çok güzel bir şekilde sahip çıktı. Milletimize gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bizi göğsümüzü gere gere Ankara’ya gönderiyorlar. Allah nasip ederse milletimize hizmet etmekten başka yapacağımız bir şey yok." diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise, yaptığı açıklamada, Giresun halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 12 Haziran seçimlerinde, çok büyük bir başarıya imza atıldığını vurgulayan Tatlı, "Halkımız sözünü söyledi ve gereğini yaptı. Bundan sonra seçilen arkadaşlarla muhakkak ki milletimizin ve memleketimizin eksik hizmetlerini tamamlamaya gayret göstereceğiz.‘‘ ifadelerini kullandı.