Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti

Pazartesi akşamlarının favori dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde heyecan bir türlü dinmek bilmiyor. Rıza Amir önderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip maceradan maceraya koşuyor. 'Arka Sokaklar' dizisi bu akşam yayınlanacan olan 209.Bölümüyle sezon finaline giriyor. Final bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır...

Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti
Arka Sokaklar sezon final.Arka Sokaklar final.Arka Sokaklar final bölüm fragmanı.Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izle. Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin fenemonleri tarafından çok beğenildi. Arka Sokaklar 209. yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 209. son bölüm fragmanını bu siteden izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar 209. en son bölüm fragmanında Rıza Baba ve ekibini şok gelişmeler bekliyor. Arka Sokaklar sezon finaliyle mu hafta son. Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da...

Elif bıçaklı saldırıya uğruyor ve


Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor.

Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Komiser Elif, evleneceği günün sabahında, bir psikopatın bıçaklı saldırısına uğruyor ve…Mesut ikinci kez baba olacağı için çok heyecanlıdır. Bu durumu Hüsnü ile paylaşır.

Seyran’la, bu durumu Tunç’a nasıl söyleyeceklerini düşünüp dururlar. Tunç’un tepkisinin ne olacağını tahmin edemezler. Tekin ve Metin, her seneki gibi karnede zayıflarla gelirler ve ceza olarak Salim Usta’nın dükkânının yolunu tutarlar.

Ancak Salim Usta’nın tamirhanesindeki çırak kontenjanı dolmuştur. Salim Usta, kayınbiraderi Nejat’ın bir yer açtığını ve çırak aradıklarını söyler. Hüsnü de çocukları, Nejat’ın bir güzellik salonu olduğunu bilmeden oraya yollar.

Bu çocuklara cezadan çok, ödül olur. Sinan ve Elif’in düğün hazırlıkları son hız devam etmektedir. Ekibi de düğün heyecanı sarmıştır. Düğün hazırlıkları sırasında işlerini de ihmal etmez koşturmaya devam ederler. Cafer, eski eşi Semiha’yı rahat bırakmamaktadır.

Elinde silahla kadının evine gelip “öldüreceğim seni” diye tehditler savurarak tüm mahalleliyi sokağa döker. Semiha polisten yardım ister. Sinan, Cafer’i yakalamaya çalışırken Cafer araba kazası geçirir ve hayatını kaybeder. Psikopat oğlu Ekrem, “babamın kanını yerde bırakmam” diye annesini öldürmenin yollarını arar.

Elif, Semiha’ya destek vermekte ve elinden geldiğince yanında olmaya çalışmaktadır. Elif, düğün sabahı kuaföre gitmeden önce Semiha’ya da davetiye götürmek ister. Ancak Semiha’nın evine geldiğinde Ekrem’in acı sürpriziyle karşı karşıya kalır.

Dördüncü Kez Evet Diyecek..

Evliliğe bakışını hiç değiştirmeyen İlker İnanoğlu bekar evinde son günlerini yaşıyor. İnanoğlu Berra Terzioğlu'yla evlenmeye hazırlanıyor.

Yeni bir şov programı için hazırlıklara devam eden İlker İnanoğlu son günlerde tatlı bir heyecan yaşıyor. İnanoğlu tasarımcı sevgilisi Berra Terzioğlu ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar başından bir üç evlilik geçen ve ikinci evliliğinden bir oğlu olan İnanoğlu, dördünce kez Berra Terzioğlu'na 'evet' diyecek.

Sevgilisine romantik bir evlenme teklifi eden ve karşılığında olumlu yanıt alan İnanoğlu, akabinde de düğün hazırlıklarına başladı.

Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti

Zeynep Beşerler: Beni polis sanıyorlar

Ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu Cinemania’nın Cumartesi günkü konukları “Şov Bizınıs” filminin başrol oyuncuları Önder Açıkbaş ve Zeynep Beşerler'di.

Toplam 40 bölümdür Arka Sokaklar'da "Melek Komiser" rolünü canlandıran Beşerler, sokağa çıktığında polis muamelesi gördüğünü söyledi. "Yolda araçla bir yere giderken polisler bana el sallıyor." diyen oyuncu, polisliğin çok zor bir meslek olduğunu anlattı. "Bu nedenle de Polisliği meslek olarak seçmek istemezdim." dedi.

Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN GEÇEN SENEKİ SEZON FİNALİ 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN GEÇEN SENEKİ SEZON FİNALİ 2.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yapım:Erler Film-Türker İnanoğlu

Genel Koordinatör:Yılmaz Ekmekçi

Yönetmen:Orhan Oğuz

Senaryo:Ahmet Yurdakul / Ozan Yurdakul

Oyuncular :Zafer Ergin (Rıza Baba-Emniyet Amiri), Şevket Çoruh (Mesut Komiser), Özgür Ozan (Hüsnü Komiser), Çağla Kubat (Elif Komiser), İlker İnanoğlu (Baş Komiser Engin), Berk Oktay (Sinan Komiser), Zeynep Beşerler (Melek Komiser), Alp Korkmaz (Ali-Komiser Muavini-Keskin Nişancı), Özlem Çınar (Aylin-Komiser Muavini ), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu (Pınar), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin),Furkan Göksel (Metin), Kerimhan Duman (Tunç), İlker Yiğen (Yavuz), Özge Özbütün (Şule-Hüsnü'nün küçük kızı),Mustafa Efe Güray (Haydar Berk-Hüsnü'nün en küçük oğlu), Ecem Naz Aslan (Şirin-Melek Komiser'in kızı), Garip Kont (Mesut'un köpeği)

Arka Sokaklar 209. Bölüm fragmanı ve özeti