Mhp Milletvekili Adayları Taksicilerin Derdini Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayları Necati Özensoy ve Cüneyt Karlık, Çekirge semtindeki taksici esnafını ziyaret etti.

Mhp Milletvekili Adayları Taksicilerin Derdini Dinledi
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP milletvekili adayları, Bursa‘yı karış karış gezerek MHP‘nin seçim beyannamesindeki hedeflerini anlatıyor. MHP Bursa milletvekili adayları Necati Özensoy ve Cüneyt Karlık, Çekirge semtindeki taksicileri ziyaret edip regaip kandillerini kutladı. 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Özensoy, "Taksici esnafımıza yeni araç alırken ÖTV ve KDV‘nin kaldırılacağını deklare ettik. Taahhütlerimizi ifade ettik. Esnafımız bizi takip etmiş. Bu arada mevcut problemlerinden bahsettiler. Seçime kısa bir süre kaldı. Önümüzdeki dönem insanların sıkıntısını çözeceğiz. 13 Haziran‘da Ankara‘da olacağız" dedi.

"MİLLETİN PASPASI OLMAK İSTİYORUZ"

Karlık, vatandaşlara hizmetkar olmak istediklerini dile getirdi. Karlık, "Milletimizin bize gösterdiği teveccüh, 12 Haziran‘da sandığa yansıyacaktır. 12 Haziran akşamı MHP Bursa‘da birinci parti çıkacak. Bursa halkına hizmet etmek için yola çıktık. Halkımız bize güvensin. Bize sahip çıksın. Biz bütün halkımızın hizmetkarıyız. Onlara paspas olmak için bu yoldayız" şeklinde konuştu.

Milletvekilleri, taksicilere kandil şekeri ve tatlı ikram etti.

Kaynak: İHA