Asfalt Bulaşan 3 Yavru Köpek Kurtarılamadı
Sakarya‘nın Taraklı ilçesi İstanbul-Ankara bağlantılı kara yolunun Taraklı - Geyve arasındaki Kesimhane mevkiinde yol kenarına dökülen asfalt atığına takılan 2 yavru köpek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bir süre önce yol kenarında boş alana dökülen ve havaların ısınması ile eriyen asfalt yavru köpeklere mezar oldu. Asfalt atıkları bulaşan 3 yavru köpek olay yerine yakın bahçelerde çalışan vatandaşlar tarafından kurtarılma çalışıldı. Vatandaşların kurtarma çalışmaları sonuç vermedi. Bunun üzerine veteriner hekim çağrıldı. Veteriner hekim de yavru köpekleri kurtaramadı.
Vatandaşlar asfalt atıklarının gelişigüzel atılmasına tepki gösterdiler. Daha sonra 2 köpek yavrusunun üzeri toprakla kapatıldı.
Kaynak: İHA
Vatandaşlar asfalt atıklarının gelişigüzel atılmasına tepki gösterdiler. Daha sonra 2 köpek yavrusunun üzeri toprakla kapatıldı.
