Chp Heyetinden Ak Partili Belediye Başkanına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ve beraberindeki CHP İl Başkanı Zafer Ersoy, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve parti teşkilatından bazı kişiler Belediye Başkanı Necip Büyükaslan‘ı ziyaret etti.

Chp Heyetinden Ak Partili Belediye Başkanına Ziyaret
Başkan Necip Büyükaslan‘ı makamında ziyaret eden CHP Milletvekili Salih Fırat ve beraberindekiler bir süre sohbet ettiler.

CHP Milletvekili Salih Fırat, seçim sürecinde halka hizmet sözü verdiğini ve hizmetin yerelden başladığını belirterek, bu vesileyle belediyenin Adıyaman adına gerçekleştirmek istediği her projeye Ankara‘dan destek olacağımı ifade etti.

CHP İl Başkanı Zafer Ersoy ise; Adıyaman‘ın ve belediyenin tüm Adıyamanlıların olduğunu vurgulayarak, ana muhalefet partisi olarak belediyenin yaptığı her doğrunun yanında olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Salih Fırat‘ı seçilmesinden dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Başkan Büyükaslan, "Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerdir. Siyasi partilerin hedefi ülkeyi yönetmektir. En büyük sınavları ise seçimlerdir. 12 Haziran‘da yapılmış olan milletvekili seçimlerinde netice olarak 4 milletvekili AK Parti‘den, 1 milletvekili CHP‘den seçildi. Seçim süreci boyunca Adıyaman‘da adeta bir kardeşlik havası oluştu. Kardeşliğin tesis edilmesinde emeği geçen bütün siyasi parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Seçim sonucunun kentimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA