Tekirdağ'da 10 dakika yağan yağmur hayatı felç etti

Tekirdağ'da saat 14.00 civarında günlük güneşlik bir havanın ardından aniden başlayan gök gürültülü sağnak yağış ve fındık büyüklüğündeki dolu hayatı felç etti.

Tekirdağ'da 10 dakika yağan yağmur hayatı felç etti
Tekirdağ’da saat 14.00 civarında günlük güneşlik bir havanın ardından aniden başlayan gök gürültülü sağnak yağış ve fındık büyüklüğündeki dolu hayatı felç etti. Yaklaşık 10 dakika süren aşırı yağış ve şehrin çeşitli noktalarında ev ve işyerinde su baskınları meydana geldi yağan aşırı yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar köprü ve ağaçların altlarına saklanmaya çalıştı.

Tekirdağ Atatürk Bulvarı‘nda yağmurun şiddetli yağdığı anlarda bir polis aracının da karıştığı zincirleme kaza meydana gelirken, kentin çeşitli noktalarında 3 ayrı küçük çaplı maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi. Sağanak nedeniyle kent merkezindeki yeni sanayi sitesi, soğuk kuyu ve köprübaşı mevkilerinde oluşan büyük çaptaki su birikintileri ve yoldan kalkan kaldırım taşları trafiği olumsuz etkiledi Tekirdağ Belediyesi ekipleri bir çok adresteki su baskınlarına müdahale etti. Meteoroloji yetkilerinden alınan bilgiye göre hava sıcaklığının 17 dereceye düştü kentte yağmurun bugün ve yarın aralıklarla devam edeceği bildirildi.