Pervari‘nin Altyapı Çalışmaları İçin Ek Ödenek Sağlandı

Siirt Valisi Musa Çolak, Pervari‘nin acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Maliye Bakanlığı‘ndan talep ettiği ek ödeneğin valilik emrine aktarıldığını bildirdi.

Siirt Valisi Musa Çolak, Pervari‘nin acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Maliye Bakanlığı‘ndan talep ettiği ek ödeneğin valilik emrine aktarıldığını bildirdi.

    Bir süreden beri ilçe ve köylerde çeşitli gezi ve incelemelerde bulunan Vali Musa Çolak, Pervari ilçesi gezisi sırasında tespit ettiği hizmetlerin tamamlanması amacıyla Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşerek, ek ödenek talep etti. Talebi olumlu karşılayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek‘in talimatıyla valiliğin emrine 2 milyon 750 bin TL ek ödenek gönderildi.

    İl ve ilçelerde devam eden kamu yatırımlarının bir an önce tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini kaydeden Vali Musa Çolak, "Siirt merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizde eğitim, sağlık ve alt yapı yatırımları başta olmak üzere birçok alanda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğum gezi ve incelemelerde tespit ettiğim aksaklıkların tamamlanması için ilgili bakanlarımızla görüşerek çözüm bulmaya çalışıyoruz. Geçen ay Şirvan ilçemizde yaşanan sel felaketi için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı‘ndan 1 milyon 500 TL acil yardım ödeneği sağlamıştık. Şimdi de Pervari ilçemizde okul, yol, su ve altyapı hizmetlerinin tamamlanması için Maliye Bakanlığı‘mızdan 2 milyon 750 bin TL ek ödenek sağlandı. Söz konusu ödenek valiliğimizin emrine aktarıldı. Sağlanan bu ödeneklerle vatandaşlarımızın arzu ettiği hizmetlerin bir an önce tamamlanması sağlanacaktır." dedi.

        Vali Çolak, tespit ettikleri eksiklerin tamamlanması için destek veren başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer bakanlara teşekkür etti.