Kozmetik, Güzellik Ve Kuaför Fuarı

16 - 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek 7. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı BeautyEurasia powered by Cosmoprof 2011 yerli - yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi aynı platformda buluşmaya hazırlanıyor.

Fuar 11 yıldır Dubai, Kazakistan, Tacikistan ve Türkiye bölgelerinde farklı sektörlerde, dünya standartlarında ve kaliteli uluslararası ihtisas fuarları organize etmeyi ilke edinen ve Haziran 2007‘ de Küresel Fuarcılar Birliği- UFI‘ye tam üye olarak kabul edilen, İtalyan Bologna Fiere ile stratejik anlaşma imzalayan İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık tarafından tarafından organize ediliyor.

Avrasya‘nın en büyük Fuarı BeautyEurasia‘ya sayılı günler kala iş ilişkilerini geliştirme ve kar payını artırma hedefi olan yatırımcı ve ithalatçılar BeautyEurasia‘ya katılacak. Türkiye‘nin köklü kozmetik şirketlerinin ilgi gösterdiği fuarda; kozmetik/ kuaför ürün ve ekipmanları, özel markalı ürünler, hammadde ve ambalajlar, wellness&spa, doğal ürünleri sergilenecek.

BeautyEurasia‘da; Türk firmalarının yanı sıra İtalya, Fransa, ABD, Polonya, Kore, Tayvan, Tayland, Bulgaristan ve Romanya dahil olmak üzere 45 ülkeden 400 katılımcı ve 90 ülkeden 3,000‘ den fazlası yabancı olmak üzere 20.000‘den fazla profesyonel ziyaretçinin buluşmasını bekleniyor.

İtalya, Fransa, Bulgaristan, Romanya, Tayvan, Kore ve Çin milli katılımının olacağı fuara ihraç ürünlerin çeşitlenmesi, ihracatımızın ve mevcut pazar payımızın artırılması adına Devlet Ticaret Müşavirliği‘nin desteği ile 51 ülkeden alım heyeti kapsamında Malezya, Japonya, Filipinler, Fas, Kanada gibi ülkelerden 94 işadamı fuarı ziyaret edecek.

BeautyEurasia Fuarı‘nın 16 Haziran saat 11.00‘deki açılış konuşmasını İpekyolu Fuarcılık Genel Müdürü Mahmut Er yapacak. Açılış konuşması yapacak olanlar arasında; SogeCos Başkanı Gino Cocchi, İstanbul Erker Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, İtalyan Ticaret Merkezi (ICE) Müdür Yardımcısı Francesco Pensabene, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz, Fransa İstanbul Başkonsolosu Hervè Magro, İtalyan Emilia Romagna Bölgesi Başkanı Vasco Errani ve

SoGeCos Genel Müdürü Aureliana De Sanctis yer alıyor.

İstanbul Erkek Berber ve Kadın Kuaförleri ve Manikürcüleri Odaları‘nın koordinasyonu ile 3 gün boyunca kuaför şov ve yarışmaları yapılacak, profesyonel ve amatör yarışmacılar hayal gücünü zorlayacak sıra dışı saç modellerini, ilginç tasarımlarını sergileme fırsatı bulacak. Sürpriz modeller sahneye kurulacak dev ekranlar, profesyonel ışıklar ve seçkin müzikler de programa ayrı bir renk katacak.

Türkiye‘den Adem Terzi, Arca Acar, Buket Erışık, Creative Hairdressing Etiler, Damla Arı gibi deneyimli kuaförlerin yanı sıra Gençler ve Profesyonel kategorilerinde yarışmalar yapılacak; İzmir Kuaförler Odası, Tekirdağ Kuaförler Odası ve Bursa Kuaförler Odası performans sergileyecek. Yurtdışından İtalya Kuaförler Odası ve dünyaca ünlü Vitality şirketi adına 1995 yılı kesim dünya şampiyonu Haute Coiffure Pierre CHAVAT ekibi performans sergileyecek. Şov programının sunuculuğunu Yeşim Erçetin yapacak.

Kaynak: İHA