Gümüş Koleji‘nde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Dörtyol Özel Gümüş İlköğretim Okulu 13. dönem mezunlarını görkemli bir programla uğurladı.

Gümüş Koleji‘nde Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
Dörtyol Özel Gümüş İlköğretim Okulu 13. dönem mezunlarını görkemli bir programla uğurladı.

Okul bahçesinde yapılan program velilerin ve Dörtyolluların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yakup Mertoğlu, ‘‘Bu sene 13. dönem mezunlarımızı veriyoruz. Okulumuz 1997 yılında eğitim-öğretime başladı. Bu sene 46 öğrencimiz mezun olup liseye geçiyor. Bu güne kadar 683 öğrenciyi okulumuzdan mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Mertoğlu, "Okulumuz açıldığı günden itibaren Dörtyol’da eğitim-öğretimin çıtasını yükseltmiş, aldığı başarılarla Hatay’da ve Türkiye de kendisine bir yer edinmiştir. Geçen yıl yapılan SBS’de 6. ve 8. sınıftan birer öğrencimiz Türkiye birincisi olmuştur. Sporda, sanatta ve diğer birçok alanda çok çeşitli başarılarımız yer almaktadır. Ayrıca okulumuzun ürettiği ve yürütmekte olduğu AB Comenius Projesi’de başarıyla devam etmektedir." diye konuştu

Okul Aile Birliği Başkanı Gülcan Soylu da bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Program’da Özel Işık Eğitim A.Ş bağlı kurumların yönetim kurulu üyelerine eğitime maddi-manevi destek verenlere vefa ödülleri verildi. Ayrıca bu sene Gümüş Kolejinin organize ettiği 5. geleneksel boyama şenliği ödülleri programa katılan Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ve AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu tarafından verildi.

Programa ayrıca Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, İlçe Müftüsü Ali Yazıcı, Orman İşletme Müdürü Abdurrahman Kök ve birçok davetli katıldı.