Eroğlu: Afyon, Büyük Yatırımlara Ev Sahipliği Yapmaya Devam Edecek

Çevre ve Orman Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ustalık döneminde de Afyonkarahisar’ın çok büyük yatırımlara ev sahipliği yapacağını söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ustalık döneminde de Afyonkarahisar’ın çok büyük yatırımlara ev sahipliği yapacağını söyledi.

Veysel Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamayla, 12 Haziran seçim neticelerini değerlendirdi. Seçimin, Afyonkarahisar‘a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temennisinde bulunan Eroğlu, Türkiye genelinde 2002 yılından bu yana girdiği 3 genel seçimde de vatandaşın AK Parti‘ye çok büyük bir desteği olduğunu bildirdi.

Bu seçimlerde, AK Parti olarak her 2 seçmenden birinin oyunu almanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Eroğlu, partisinin, Afyonkarahisar merkezde yüzde 66, il genelinde ise yüzde 61 oranında oy aldığını kaydetti. Bu gurur tablosunu oluşturdukları için herkese teşekkür eden Eroğlu, AK Parti’nin 2007 genel seçimlerine göre oylarını yüzde 7 artırdığını söyledi.

AK Parti’ye olan güvenlerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür eden Eroğlu, “Önceki seçimlerde de olduğu gibi bize oy veren ve vermeyen bütün Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı bağrımıza basıyoruz. Bütün Afyonkarahisarlılar bizim canımızdır, hepsinin gönlümüzde apayrı bir yeri vardır. Afyonkarahisarlılar bu seçimlerde de büyük bir demokratik olgunluk göstermiştir. Bu sebepten dolayı bütün siyasi partilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler seçim çalışmaları sürecinde kimseyi incitmemeye, kimseyi kırmamaya ve kimsenin aleyhinde konuşmamaya çok büyük itina gösterdik. Bütün bu gayret ve çabalarımıza rağmen farkında olmadan incittiklerimiz, kırdıklarımız varsa onlardan helallik diliyoruz. Çok nadiren de olsa kalbimizi kıranlara biz hakkımızı helal ediyoruz.” diye konuştu.

Söz verdikleri her şeyi yerine getireceklerini söyleyen Eroğlu, “Söz vermeyip inceleyelim, tetkik ettirelim dediğimiz işlerin de incelemesini başlattık. Hatta İscehisar, Sinanpaşa, İhsaniye, Evciler, Sultandağı ve Sandıklı ilçelerine söz verdiğimiz Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu (OMGİ-AWOS) kurulması talimatını bugün hemen verdim. Bunun müjdesini de vermek isterim. Söz verdiğimiz baraj, gölet ve sulama tesislerinin projeleri yapılmaktadır. Diğer bakanlıklarla ilgili projeleri de yakından takip ediyorum. Biz, bu millete efendi değil hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Üç dönemdir milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan AK Partimizin mesuliyeti daha da artmıştır. Bu seçimlerde aldığımız neticeden dolayı daha mütevazi olmanın gayreti içinde olacağız. Zira tevazu bizim şiarımızdır.” diye konuştu.