Kamalak: ‘‘Milletimizin Kararı Başımızın Üstüne‘‘

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, seçim sonuçlarına ilişkin, ‘‘Milletimizin kararı başımızın üstündedir. Biz yarından itibaren çalışmalara başlıyoruz‘‘ dedi.

Kamalak, seçim sonuçlarının vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Teşkilatlara teşekkür eden Kamalak, ‘‘Eşit olmayan şartlarda yapılan bir seçimden eşit olmayan bir sonuç çıktı. Devletin resmi televizyonu TRT de dahil olmak üzere bütün medya sanki üç parti seçime giriyormuş gibi gösterdi. Bu tavrın seçim sonuçlarında etkili olduğunu düşünüyorum‘‘ diye konuştu.

‘‘Partimiz bütün engellemeler ve tahribatlara rağmen dimdik ayaktadır‘‘ diyen Kamalak, üç partinin devletten büyük maddi destek aldığını söyledi.

Kamalak, şöyle dedi:

‘‘Partimiz ise tamamen teşkilatlarımızın fedakarlığı ile bu çalışmayı yürütmüştür. Gerçekten büyük bir gayretle seçimlerde çalışmıştır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Davasına inananlar hiçbir zaman kaybetmez. Milletimizin kararı başımızın üzerindedir. Biz yarından itibaren çalışmaya, milletimizle kucaklaşmaya ve inandığımız doğruları milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz.‘‘

Kaynak: AA