Eğitim Bir-Sen Üyeleri Piknikte Buluştu

Zonguldak Eğitim Bir-Sen üyeleri piknikte buluştu.

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Piknikte Buluştu
Dağüstü Köyü’nde yapılan pikniğe Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hasan Eryiğit ve Kadri Arslan Eğitim Bir-Sen il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, Eğitim Bir-Sen üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Piknik Şöleninde açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, “Sendikacılığı sadece ücret boyutunda değerlendirmeyen, her zaman üyesinin yanında ve üyesiyle beraber düşünen sendika olarak üyelerimizi bir araya getiren bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Bu bağlamda üyelerimizin kaynaşmasını sağlayan, geleneksel hale getirdiğimiz Eğitim Bir-Sen pikniğinin 8. Dağüstü köyünde düzenledik. Pikniğimizin amacı birlikte hoş vakit geçirerek stres atmak olduğu kadar çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve kaynaşmanın sağlanmasıdır” dedi.

Türkiye’de ve Zonguldak’ta genel yetkili sendika olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Aşkar, yetkiyi almış olmalarının, Eğitim-Bir-Sen’in bütün eğitim çalışanlarının birleştiği ve bütünleştiği tek adres olduğunu gösterdiğini, bu başarıda emeği geçen tüm Eğitim-Bir-Sen yöneticilerini ve üyelerini kutladığını söyledi.

Gün boyu ikramların sürdüğü piknikte davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Eğitim Bir-Senliler ve davetliler gönüllerince eğlendiler. Büyüklere ve küçüklere yönelik ip çekme yarışları, futbol müsabakası, ödüllü koşular ve hediye çekilişlerinin yapıldığı etkinliklerde küçükler kadar büyüklerin de eğlenceli vakitler geçirdiği gözlendi.

Kaynak: İHA