Milletvekilleri Kinay Ve Aksoy İle Belediye Başkanı İça, İnköy‘ü Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Yenipazar, Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Soner Aksoy, Belediye Başkanı Mustafa İça ve beraberlerindeki heyet, bir süre önce Kütahya‘nın mahallesi olan İnköy’ü ziyaret ederek, vatandaşların talep ve beklentilerini dinlediler.

Geçmişte yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi gerektiğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, ‘‘İnköylü kardeşlerim köyünüzde imarla ilgili yaşanmakta olan sorunların bir komisyon kurularak en kısa sürede çözümlenmesi konusunda gayret göstereceğiz. Geçmişte yapılmış olan yanlışlıkların düzeltilmesi şarttır. Biz İnköy’lü çocuklarımızın daha iyi ve modern şartlarda eğitilmesi için Atatürk İlköğretim Okulunu kurduk, okula kayıtla ilgili bazı velilerin yaşamış olduğu sıkıntıdan haberimiz var, bu konuda yapılması gereken girişim yapılacak ve bu sıkıntı ortadan kaldırılacaktır. Yine talepleriniz doğrultusunda düğün, nişan, toplantı gibi etkinlikleriniz için yapılacak olan tesisin projesi belediyemiz tarafından hazırlandı fakat projedeki düğün salonu için ayrılan yüzyetmişbeş metrekareyi yetersiz buluyorum ve sayın başkandan projenin bu bölümünün ikiyüzelli metrekareye çıkarılmasını rica ediyorum’’ dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy da, kentte istihdamın artırılması için iş garantili meslik kursları açıldığını dile getirerek, şöyle konuştu: "İnköy AK Parti için müstesna bir yerdir ve hiçbir zaman desteğini esirgememiştir. AK Parti’nin yapmış olduğu her hayırlı işte İnköy’lülerin de emeği ve katkısı vardır. Bildiğinizi gibi 10 Mayıs Saat 17.00 ‘de Başbakanımız Kütahya’da olacak ve 49 büyük yatırımın açılışını gerçekleştirecek, bu yatırımların toplam tutarı 300 milyon Türk Lirasıdır. Sizlerden istirhamım 10 Mayıs‘ta Başbakanımızı karşılamaya gelmeniz ve kedisini desteklemenizdir. AK Parti iktidarında Kütahya’mız yapılan yatırımlardan payını almıştır. Kütahya’mızda bugüne kadar toplam 520 derslik vardı iktidarımız döneminde ise 2.190 derslik sayısına ulaşılmıştır.

İstihdam kapasitesinin artırılması için iş garantili meslek kursları açılmıştır. Sizlerden isteğimiz bu kurslara katılmanız ve böylelikle iş sahibi olmanızdır. AK Parti geçmişte olduğu gibi bugünde Kütahya ve İnköy’ün yanında olacaktır."

Kaynak: İHA