Terör Örgütü Operasyonunda Gözaltına Alınan 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince örgüt talimatları doğrultusunda eylem düzenlemek ve örgütsel içerikli slogan atmak suçlarından gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Terör Örgütü Operasyonunda Gözaltına Alınan 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, BDP‘nin ‘sivil itaatsizlik‘ eylemleri kapsamında Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi üzerinde gösteri düzenleyen bir gruba yönelik inceleme başlattı. İnceleme kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekipleri, gece saatlerinde Manavgat, Alanya ve merkezde 5 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında bir kadının da bulunduğu F.C (26), N.S. (47), Ö.Y. (54), Ç.Y. (30) ve H.B. (36) gözaltına alındı. Evlerde yapılan

aramalarda bölücübaşı Abdullah Öcalan‘ın posterleri, örgüt bayrakları, örgütsel içerikli dokümanlar, çok sayıda kitap ve dergi ele geçirildi. Zanlılar, yapılan sorgulamanın ardından "örgüt talimatları doğrultusunda eylem düzenlemek, çadır kurmak, örgütsel içerikli slogan atmak, yolu trafiğe kapatmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA