Kayseri‘de Golden Life Projesi İnşaat Sektöründe Fark Atacak

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, Kayseri‘de hayata geçirecekleri Golden Life projesiyle inşaat sektörüne bir ilki getireceklerini söyledi.

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, Kayseri‘de hayata geçirecekleri Golden Life projesiyle inşaat sektörüne bir ilki getireceklerini söyledi.

Daire içi uygulamalar ile sosyal alan bakımından Kayseri’de ilklerden olan bu projeyle birlikte yap-satların bu tür projelere yönleneceği ifade ediliyor. Kılınç, "Golden Life projemizin sosyal alan kısmında aqupark, sauna, yüzme havuzu, fin hamamı, Türk hamamı, sinema salonu, çocuk oyun odası, bahçesinde mini futbol sahası, basketbol sahası ve çocuk alanı bulunacak. Sosyal alan bakımından vatandaşın her türlü ihtiyacına cevap verecek bir proje.” dedi. Söz konusu projenin satış oranının yüzde 35 civarında olduğunu kaydeden Kılınç, projenin yüzde 40-50 seviyelerine geldiğinde daire kalmayacağını da iddia etti. Kılınç, Golden Life projesinde daire fiyatlarının 106 ile 149 bin lira arasında değiştiğini ifade ederek, inşaat teslimine kadar 50.000 tl civarında prim yapacağını söyledi. Kılınç, sosyal alanı daha çok olan bir projeyi daha hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını belirterek, vatandaşın talebini üzerine bu tür projelerin genişletilerek yapılmasına karar verdiklerini ifade etti.

Yeni yapmayı düşündükleri projede sitenin elektriğini kendinin üreteceğini kaydeden Kılınç, "Bu projede site içinde tenis kortu, kreş, de bulunacak. Ayrıca vatandaşın giderine biraz olsun katkı olur diye site kendi elektriğini kendi üretecek. Bu ilkleri yaparak, konut sektörüne öncülük etmiş olacağız. Ayrıca yeni projede güvenliği de ön plana çıkaracağız. Site girişinde güvenlik bulanacak ayrıca içinde de güvenlik ayrıca sağlanacak. Bu proje sosyal alan açısından konsept olacak." dedi.

Bu projeleri yapabilmek için Yurtiçindeki ve yurtdışındaki birçok büyük projeleri yerinde incelediklerini kaydeden Kılınç, İldem ve Uğurevler bölgesinde de konut yaptıklarını vurgulayarak, "İldem’e raylı sistem yapılması konut fiyatlarını arttırdı. Raylı sistemin gelişi bizim satışlarımızı da artırdı." diye konuştu.