‘Gold Expo Karadeniz Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme Ve Saat Fuarı’ 7-9 Mayıs’Ta Trabzon’D

Sereks Fuarcılık tarafından 2 yıldır düzenlenen “Gold Expo Karadeniz Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı” bu yıl 3. kez kuyumculuk sektörünün önde gelenlerini 7-9 Mayıs 2011 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

‘Gold Expo Karadeniz Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme Ve Saat Fuarı’ 7-9 Mayıs’Ta Trabzon’D
Altın, gümüş ve saat sektörünün önde gelen 50’nin üzerinde markanın katılımının gerçekleşeceği fuara, başta Trabzon olmak üzere, çevre illerden çok sayıda kuyum, gümüş ve saat toptancılarının ziyaretçi olarak katılması bekleniyor.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde beraberinde Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak ile basın toplantısı düzenleyen Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Faruk Aşık, “Samsun, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Erzurum, Sivas, İzmir, İstanbul ve Ankara’dan sektör temsilcileri hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak bu fuarda bulunacaklar. Bu katılımlar konusunda başta Trabzon Kuyumcular Odası olmak üzere, bölgedeki diğer kuyumcu odaları ve dernekleriyle ortak çalışma yürütüyoruz. Biz aynı zamanda Sereks Fuarcılık olarak imza attığımız çalışmalarla, bölgenin uluslararası ticaretine de katkı sağlayacağız. Bunu yaparken de Karadeniz Bölgesi’nin kendine has takı üretim sanatlarını ulusal ve uluslar arası alanda geniş kitlelere tanıtacağız. Hasır, telkari ve kazzaziye Türkiye’nin yaşatılması ve geniş kitlelere tanıtılması gereken en önemli el sanatları arasında yerini alıyor. Fuarımızın bu alanda önemli bir misyon üstlendiğini düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA