Ertuğrul Günay Müsiad İzmir Şubesini Ziyaret Etti

İzmir‘deki seçim çalışmalarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Ertuğrul Günay, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi‘ni ziyaret etti.

Ertuğrul Günay Müsiad İzmir Şubesini Ziyaret Etti
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, MÜSİAD‘ın eski başkanlarından AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile birlikte MÜSİAD İzmir şubesinde dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, geçen yıl 9,5 milyon turistin geldiği Antalya‘nın Mısır kadar ilgi gördüğünü, Antalya‘da doyma noktasına ulaşıldığını ve yeni alanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Yeni dönemde İzmir ve Ege Bölgesi‘nin tanıtımına önem vereceklerini belirten Günay, kararlı ve sürekli tanıtım çalışması yapacaklarını ve bunun İzmir‘e büyük hız kazandıracağını söyledi. Bu ay bakanlık olarak İzmir‘de 55 yabancı gazeteciyi ağırlayacaklarını kaydeden Günay, "İzmir odaklı Ege Bölgesi tanıtımı yapacağız. Bundan sonra İzmir tanıtımda daha çok yer alacak. Çünkü Antalya‘da doymuş bir noktaya geldik. Antalya geçen yıl 9,5 milyon turistle sezonu kapattı. Mardin 1 milyon kişiye yaklaştı. Muğla

ise 3,5 milyon kişiyi buldu. İzmir‘deki potansiyeli kullanıp en iyi turist sayılarına gelme hedefimiz var. Yeni alanlara açılmamız gerekiyor. Öneri getiren, düzgün projelerde iş birliği yapmaya hazırız" dedi.

Bakan Günay‘a çalışmalarını anlatan MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahman Çabuk ise dernek olarak birçok iş sektöründe araştırmalar yaptıklarını ve bunları üyeleriyle paylaşarak yeni iş alanları için çalıştıklarını söyledi.

Bakan Günay‘a halk müziği sürprizi yapan dernek üyeleri birlikte Ege türkülerini seslendirdiler.

Kaynak: İHA