Arka Sıradakiler 156. Bölüm özeti ve fragmanı

Yayınlandığı ilk günden buyana büyük beğeni toplayan 'Arka Sıradakiler' Pazar akşamı yine FOX TV ekranlarında olacak. Dizide son haftalarda yaşanan birbirinden ilginç ve sürükleyici gelişmeler, bu hafta da devam edeceğe benziyor.

Arka Sıradakiler 156. Bölüm özeti ve fragmanı
Arka Sıradakiler dizisinin 156. Bölüm özeti web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Oktay ve Gamze balayını yarıda kesip evlerine dönerler. Peşlerine düşenin kim olduğunu öğrenmek isteyen Oktay, Cüneyt’ten yardım ister. Katil ise vazgeçmeden avını yalnız yakalamak için pusuda beklemeye devam etmektedir.

Şebnem’i gören İbo sevinçten deliye döner. Sibel’i nihayet bulduğu için mutludur. Ama Şebnem ona ters davranmaktadır. Sibel olduğunu kabul etmez. İbo inancından vazgeçmez. Sibel’in Şebnem gibi davranmasının ardında mutlaka bir sebep olduğuna inanır. Umutla bekleyecektir.

İbo için endişelenen, gördüğü kişinin Sibel değil Şebnem olduğunu anlatmaya çalışan ama başaramayan Meryem arkadaşlarından yardım ister. Tayfa şaşkınlık içerisindedir. Kim haklıdır?

Saffet dövüşmeye Zehra şarkı söylemeye devam eder. Yaptıkları işler aralarındaki uçurumu büyütmektedir. Ama aralarındaki tutku çok güçlüdür. Zehra sürekli kendisini dinlemeye gelen gizemli yabancının kimliğini öğrenmek için araştırmalara girişir. Ama kendisini bekleyen korkunç sürprize hazır değildir.

Arka Sıradakiler’in sırlar ve sürprizlerle dolu yeni bölümü, pazar günü Fox ekranlarına geliyor!

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından ise dizi fanatiklerinin yaptığı yorumlar ise bir çok forum sitelerinde yer alıyor.