Tümsiad‘dan Samsun Tso‘ya Ziyaret

Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu‘nu makamında ziyaret etti.

Tümsiad‘dan Samsun Tso‘ya Ziyaret
Ziyarette konuşan TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Halit Yılmaz, "TÜMSİAD‘ın Samsun Şubesi‘ni geçen yıl faaliyete geçirdik. Açılışımızı seçimlerden önce yapacağız ve faaliyetlerimizi de sıklaştıracağız. Geçen hafta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın katılımıyla 4. genel kurulumuzu da yaptık. TÜMSİAD‘ın Türkiye genelinde 45 şubesi ve 10 bine yakın üyesi bulunmakta. Yurt dışında da temsilciliklerimiz bulunuyor. Beş yıl önce kurulan TÜMSİAD, şu anda iyi bir hava yakalamış durumda. Biz de inşallah Samsun olarak iyi çalışmalar yaparak, halkımıza hizmet edeceğiz. Bu konuda da sizlerin yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, "Her zaman yanınızdayız. Bu Oda benim değil, sizlerin Oda‘sı. Biz herkese eşit mesafedeyiz. Yasal çerçeve içerisinde sivil toplum örgütlerimizin yanınızdayız. Yeter ki; kentimiz için iyi şeyler yapılsın. Biz desteğe hazırız" diye konuştu.

Kaynak: İHA