Binali Yıldırım‘dan Karşıyaka‘ya Ziyaret

Seçim programı doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak‘ı ziyaret etti. Karşıyaka‘nın ihtiyaçları, sorunları ve beklentileri hakkında yapılan sohbet sırasında, Durak‘ın ‘300 yatlık marina‘ isteğine Binali Yıldırım olumlu yaklaştı.

Binali Yıldırım‘dan Karşıyaka‘ya Ziyaret
Yıldırım, "Hizmeti siyasetin önüne ne kadar alabilirsek, İzmir bundan o kadar çok şey kazanır; sizin de bunu fark etmenize memnun oldum" dedi. Samimi bir havada geçen toplantıda, hangi parti iş başında olursa olsun birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Binali Yıldırım, aksi halde İzmir‘in zaman kaybedeceğini söyledi.

Karşıyaka hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu: "Genel anlamda şahsına mahsus bir ilçe, özgüveni çok yüksek ve olgunlaşmış bir demokrasi yapısı var. Aidiyet duygusu çok gelişmiş. Bizim bu vesileyle Karşıyakalılara kendimizi daha fazla anlatma şansımız olacak."

İzmir‘e geldiği günden bu yana siyaset üstü bir yaklaşım içinde olduğunu vurgulayan Yıldırım, verilecek hizmetlerin asla siyasete kurban edilmeyeceğini bir kez daha vurguladı. Uzatılan bu elin samimiyetle tutulacağı mesajını almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Daha sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi‘ni açan Binali Yıldırım, son olarak Karşıyaka Ege Sanat Merkezi‘nde Kordelyalılar Derneği (KODER)‘nin düzenlediği toplantıya katıldı. Yıldırım, Karşıyaka Çarşısında vatandaşlarla selamlaştı esnaf ziyareti yaptı.

Kaynak: İHA