Assassin's Creed Revelations'ın sır kapısı aralandı

Assassin's Creed Revelations'ın Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçeceğine kesin gözüyle bakıyorlar... Açığa çıkan bilgiler Assassin's Creed oyunlarını seven Türk oyuncularını sevindirecek gibi...

Assassin's Creed Revelations'ın sır kapısı aralandı
Yaklaşık 6 gündür özellikle Türk oyun sektörünün gündeminden düşmeyen Assassin's Creed Revelations'ın gizemi çözüldü. Ubisoft, Facebook Assassin's Creed resmi fan sayfasında öyle bir video paylaştı ki Türk oyuncular şoke oldu. 3'üncü ve yeni açığa çıkan videoda Ayasofya Camii, Kanuni Sultan Süleyman ve Ezio adlı karakterin doğum gününü işaret eden rakamlar bulunuyor.

Beyin fırtınası yapan başta Türk oyuncular olmak üzere tüm Assassin's Creed severleri, yeni oyunun İstanbul'da geçeceğine emin gözüyle bakıyor. Öyle ilginç senaryolar açığa çıktı ki Ubisoft, oyuncuların senaryolarından düzinelerce Assassin's Creed oyunu geliştirebilir..

Assassin's Creed Revelations'ın ilk videosunda Altair'le alakalı ipuçlarına rastlanmıştı. İkinci videoda ise Yunan Medeniyeti'ne dair bir disk açığa çıkmıştı. Üçüncü video ise Ayasofya'yı işaret ediyor. İşte tüm bu bulguları değerlendiren video oyun bölümü yöneticimiz Talha Turhal, yaptığı çözümlemelerle gizemi açığa çıkarmış durumda.

Oyunun Osmanlı İmparatorluğu'nun tebasında geceğini ve %50 şans ile yönetilecek karakterin Türk ya da Yunan kökenli olacağı ve aynı zamanda Ezio ile Altair ile kan bağı bulunan biri olacağının üstünde duruyor.

Açığa çıkan ilk 3 gizemin çözümlemeleri:

Assassin's Creed Revelations'ı deşifre ediyoruz

Assassin's Creed Revelations'ı deşifre ediyoruz 2

Assassin's Creed Revelations'dan Osmanlı Tokadı

Assassin's Creed Revelations'ı deşifre ediyoruz 4 - Son Yazı

Beyaz Gazete