Mhp İktidarında Fındıkta Garanti Fiyat Uygulamasına Geçilecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarını Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde sürdürdü.

Mhp İktidarında Fındıkta Garanti Fiyat Uygulamasına Geçilecek
Mahalle esnafını ve semt pazarının tümünü gezen MHP Milletvekili Adayı Halil Memiş, MHP iktidarında üretim ve istihdamın teşvik edileceğini söyledi. Yaklaşan 12 Haziran genel seçimleri öncesinde gecesini gündüzüne katan MHP Adayı Halil Memiş, seçim öncesi tüm zamanını adeta seçmenle geçiriyor. Gün boyu esnafı ziyaret eden Memiş, akşamları da köy kahvehanelerini gezerek seçmene MHP’nin projelerinden söz ediyor.

8,5 yıllık AK Parti iktidarının ekonomik olarak ülkeyi uçuruma sürüklediğini ileri süren Memiş, "Fındıkta garanti fiyat uygulamasına geçeceğiz. Hükümetin politikaları şu an maalesef kendi ülkemizin değil, yabancı ülkelerin üreticilerini destekler bir modeldedir. Öncelikle MHP olarak biz Türk çiftçisini üretir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

MHP iktidarında kayıt dışı ekonomi ile etkin mücadele yapılacağını da sözlerine ekleyen Memiş, “MHP, enflasyonun kalıcı bir şekilde aşağı çekilerek fiyat istikrarının sağlanması gelir dağılımının daha adil hale getirilmesine destek olacaktır. Para politikası uygulamalarında bağımsız Merkez Bankası anlayışı hakim olacak ve faaliyetlerini Ankara’da sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Aile ve sosyal fonksiyonları zayıflatıcı unsurların ortadan kaldırılacağını söyleyen Memiş, “Milli ve manevî değerlerin korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında; milli bütünlüğün ve dayanışmanın pekiştirilmesinde aile kurumu büyük önem arz etmektedir. Türk toplumunun temel taşı olan aile, ekonomik ve sosyal gelişmelerin yol açtığı olumsuz gelişmelere karşı korunacaktır. Aile kurumu güçlendirilecek, aile bireyleri arasındaki bağlılığı ve aile bütünlüğünü koruyucu politikalar üretilecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA