12 Haziran Genel Seçimlerine Doğru

Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, 12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimlerde ortaya çıkacak sonucun, birçok çevreyi yanıltacağını iddia ederek, SP‘nin de rüzgarıyla söz konusu seçimlere damgasını vuracağını savundu.

12 Haziran Genel Seçimlerine Doğru
SP Adana milletvekili adaylarıyla birlikte Mavi Sürmeli Oteli‘nde bir değerlendirme toplantısını düzenleyen Gözütok, genel seçimlere sayılı günler kala parti olarak yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirterek, 12 Haziran tarihinin aynı zamanda da SP‘nin büyük bir zaferle yeniden ayağa kalkacağı bir tarih olacağını vurguladı. Gözütok, “Biz, yerli ve milli duruşuyla diğer partilerden ayrılan bir partiyiz. Bu nedenle 12 Haziran‘da milletimiz bir kez daha ‘Milli Görüş‘ kadrolarına teveccüh gösterecektir” dedi.

12 Haziran‘da seçimlerinde zafer sancağını burçlara dikeceklerini belirterek, "Merhum Hocamızın açtığı yolda taviz vermeden ilerlemeye devam edeceğiz. Bu yolda yorgunluk ve bıkkınlık yok, durmadan çalışmak var. 12 Haziran seçimlerinde ortaya çıkacak sonuç, birçok çevreyi yanıltacak. SP, rüzgarıyla seçimlere damgasını vuracak. Milli Görüş, mutlaka ama mutlaka Allah‘ın izniyle tek başına iktidara gelecek” diye konuştu. Belirli merkezlerden yaptırılan anketlerle kamuoyunun etki altına alınmaya çalışıldığını öne süren SP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Yakup Budak da, seçimlerin sürpriz partisininse SP olacağını savundu. Öte yandan, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak‘ın, 3 Haziran Cuma günü Adana‘ya geleceği ve Uğur Mumcu Meydanı‘nda organize edilecek olan mitingde halka hitap edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA