Tavşanlı Polisi Yurtdışında “Şiddet”İ İnceliyor

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 7 kişilik ekip "bilerek ve isteyerek, kişiye ya da kamuya ait bir mala, araca ya da ürüne zarar verme eylemi" diye tanımlanan "Vandalizm" ve şiddeti önleme içerikli proje kapsamında, Avusturya ve Portekiz‘de incelemelerde bulundu.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 7 kişilik ekip "bilerek ve isteyerek, kişiye ya da kamuya ait bir mala, araca ya da ürüne zarar verme eylemi" diye tanımlanan "Vandalizm" ve şiddeti önleme içerikli proje kapsamında, Avusturya ve Portekiz‘de incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü İlyas Murat Erdal projeye ilişkin bilgiler verdi…

Erdal, yaptığı açıklamada, Avusturya Polisi ile Vandalizm üzerinde bilgi alış-verişinde bulunduklarını söyledi. Avusturya Polisinin Vandalizm ile ilgili yapmış oldukları çalışmaları ve almış oldukları tedbirleri yerinde gördüklerini belirten Erdal, ayrıca Viyana’ya gittikleri çalışma grubu ile beraber haftasonlarında imkanlar ölçüsünde yakın ülkelere de turistik geziler düzenlediklerini açıkladı.

İlçe Emniyet Müdürü Erdal, genel olarak Vandalizm ile ilgili yapılan Portekiz ve Avusturya çalışma gezilerinin çok faydalı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA