Bursagaz Çalışanları Köy Okulunu Yeniledi

Yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları sayesinde Bursa’ya yeni bir soluk kazandıran Bursagaz, 20 yıldır süren doğalgaz dağıtım hizmetinin yanısıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor.

Bursagaz Çalışanları Köy Okulunu Yeniledi
“Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Bursa için” sloganının yanına daha bilgili bir toplum felsefesini de katarak eğitime destek veren Bursagaz, Orhanli’ye bağlı Çöreler Köy Okulu’nu yeniledi. Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarına Bursagaz çalışanları ve aileleri katıldı.

Yenileme çalışmaları kapsamında çalışma yapan Bursagaz personeli okulun dış ve iç duvarlarını boyadı. Okulun bahçe düzenlemesi yapılırken, Bursagaz çalışanları büyük bir neşe içerisinde fidan ve çiçek dikimi gerçekleştirdi. Okulun mevcut sınıfları yeniden düzenlenirken, sıralar ve masalar tek kişilik hale getirildi. Sınıflar Bilgisayar ve projeksiyon cihazına kavuşturuldu. Faaliyet kapsamında okul baştan aşağı yenilenirken, öğrenciler de palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdi. Yenileme çalışmaları sürerken köy kadınlarının pişirdiği gözleme ve ayran eşliğinde piknik yapma imkanı da bulan Bursagaz çalışanları böyle bir faaliyetin içerisinde bulunmaktan dolayı mutluluklarını ifade etti.

Çalışmaların sonunda yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çambel Çöreler Köy Okulu’nun yenileme çalışmalarını yapan Bursagaz çalışanlarına teşekkür etti.

Eğitimin ülkemizin gelişmesi adına en önemli alanlardan birisi olduğuna dikkati çeken Çambel, Bursagaz’ın hayata geçirdiği bu proje sayesinde öğrencilerin artık daha iyi bir mekanda daha iyi bir eğitim alacağının altını çizdi.

Kaynak: İHA