Bakan Faruk Çelik Ödeneklerin Hesabını Soracak

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa‘ya aktarılan ödeneklerin yerinde kullanılmadığını ifade ederek, "Bu gelen paralar milletin parasıdır, ben bunun hesabını soracağım" dedi.

Bakan Faruk Çelik Ödeneklerin Hesabını Soracak
Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe dolaşan Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa‘nın hizmet anlamında geri kalmasının sebebinin, gelen paraların yerli yerince kullanılmadığından kaynaklandığını ifade etti. Çelik, ‘‘Şanlıurfa‘ya aday olduğum günden itibaren kentin fotoğrafını çektim. Eksiklikler ve yapılabilecekler konusunda brifing hazırladım ve incelemeler sonucunda Şanlıurfa‘ya yaklaşık 240 milyon TL ödenek gelmiş fakat bunlar hizmet olarak aktarılmamış. Bu gelen paralar milletin parasıdır. Ben bunun

hesabını soracağım‘‘ diye konuştu.

Bakan Çelik, "Şanlıurfa‘nın birçok sorunu var. Ben buraya bu sorunlarınızı 11 milletvekili arkadaşımla beraber en kısa zamanda çözeceğim. Şimdiye kadar birlik sağlanmamış, bazı sebeplerden ötürü milletvekili arkadaşlarımız anlaşamamış. Bu nedenle 12 haziranda yapılacak olan genel seçimde şu anki 12 kadromuzla sizlere daha iyi hizmet vereceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bakmayın bazı bağımsız adaylar diyor, ‘bunu yapacağım bunu getireceğim‘ nasıl ve nereden getireceksiniz? Devletten büyük kim var?

Trafo mu, tonlarca trafo var yolsa yol, giderilecek altyapı mı, onlar da yapılacak. Bu dönem Şanlıurfa şaha kalkacak, hizmete doyacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA