Yıldırım: Karşıyaka‘ya Modern Bir Hastane Yapacağız

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2.

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Binali Yıldırım, Karşıyaka Devlet Hastanesi‘nin artan nüfus oranına göre yetersiz kaldığını, bölgeye modern bir hastane yapacaklarını söyledi. Karşıyaka‘nın Bostanlı semtindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)‘nin açılışına katılan Yıldırım, burada ‘Kaf Sin Kaf‘ onur üyesi oldu. Türkiye‘nin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına gireceğini ve bunun hayal olmadığını belirten Yıldırım, Türkiye‘nin, son 8.5 yılda akıl almaz bir yol kat ettiğini belirtti. İzmir‘in de aynı orantıda ilerlemesi gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Karşıyaka‘nın sorunlarını çok iyi biliyorum. En önemli sorununuz, Karşıyaka‘ya devlet hastanesi ihtiyacı. Karşıyaka‘ya daha modern bir devlet hastanesi yapacağız." dedi.

İnsanlar arasında din, dil, ırk ve siyasi görüş ayrımı yapmadıklarını, tek felsefe olarak insana hizmet etmeyi ilke edindiklerini anlatan Yıldırım, Türkiye‘yi demir ağlarla, hızlı trenlerle ördüklerini ve havayolunu da halkın yolu yaptıklarını hatırlattı. Eskiden kasketli eski kıyafetleri olan vatandaşların uçağa binemediğini vurgulayan Yıldırım, şimdi milyonlarca vatandaşın havayollarını kullandığına dikkat çekti. Daha sonra Karşıyaka Spor Kulübü‘nü ziyaret eden Yıldırım‘a, burada yeşil kırmızılı kulübün onursal üyeliği verildi. Karşıyaka‘nın ambleminde Türk bayrağı taşıyan nadir kulüplerden biri olduğunu ifade eden Yıldırım, "Atatürk‘ün imzasıyla amblemine Türk bayrağı alma onuruna sahip olan Karşıyaka Spor Kulübü‘ne onur üyesi olmaktan memnuniyet duydum, Karşıyaka çok köklü bir kulübümüz. Karşıyaka‘mızı yeniden süper lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Açılış ve ziyarette AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve 2. Bölge Milletvekili adayı Yeşim Demirali de hazır bulundu.