Niksar Öğrencileri Romanya‘yı Gezdi

Tokat‘ın Niksar ilçesinde Gazi Ahmet İlköğretim Okulu, Avrupa Birliği Comenıus Eğitim Programı çerçevesinde ‘Hazır yiyeceksiz bir hayat‘ adlı projenin 2.

Tokat‘ın Niksar ilçesinde Gazi Ahmet İlköğretim Okulu, Avrupa Birliği Comenıus Eğitim Programı çerçevesinde ‘Hazır yiyeceksiz bir hayat‘ adlı projenin 2. görüşmelerini Romanya’nın Ploieşti şehrindeki Antonie Voda isimli ilköğretim okulunda gerçekleştirdi. Yaklaşık altı gün süren görüşmelere, ortak ülkeler Romanya, İtalya, Polonya ve Bulgaristan katıldı.

Romanya‘ya yapılan geziye Gazi Ahmet İlköğretim Okulu İngilizce öğretmeni Bilgin Şeşen ve eşi Özlem Şeşen, okul müdürü Talip Kütükçü, sosyal bilgiler öğretmeni Aydın Coşkun, İngilizce öğretmeni Seval Sezer ve eşi Tuna Sezer ve beraberlerinde okul öğrencilerinden oluşan öğrenci grubu katıldı.

Romanya gezisini değerlendiren Gazi Ahmet İlköğretim Okulu Müdürü Talip Kütükçü, "Romanya‘daki meslektaşlarımız bize karşı çok misafirperver davrandılar. Özellikle öğrencilerimizi misafir eden aileler onlarla çok ilgilendiler. Öğrencilerimiz aile ve arkadaşlarına hemen uyum sağladılar. Her gün yapılan okul aktivitelerine seve seve katıldılar, hatta ayrılırken göz yaşı döktüler. Yapılan bu etkinlikle, öğrencilerin İngilizce kullanmaya karşı olan önyargıları azalırken, motivasyonlarında gözle görülür bir artış sağlanmış oldu." şeklinde konuştu.