2012’De Uluslarası Spor Turizmi Fuarı Düzenlenecek

Anfaş HETEX Sağlık Turizmi Fuarı Danışma Kurulu, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker ve Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer katılımıyla toplandı.

2012’De Uluslarası Spor Turizmi Fuarı Düzenlenecek
Toplantıya ayrıca Manavgat Ticaret Odası Başkanı Şükrü Vural, Türkiye Kaplıcalar Birliği Başkanı Prof Dr.Zeki Karagülle, OHSAD Antalya Temsilcisi Dr Ferhat Kayan, Antalya Büyükşehir Belediyesini temsilen Dr. Fikret Acar , Akdeniz Sağlık İşletmeleri Derneği Temsilcisi Mehmet Karakayalı, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Aylin Tümay Bederli, Masaj ve Doğal Terapiler Derneği Başkanı Nihat Ayçeman ,BAKA Temsilcisi Selin Şen, Fethiye Otelciler ve İşletmeciler Birliği Temsilcisi Pınar Güven de katıldı.

22 ÜLKEDEN 5 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ

Vali Yardımcısı Recep Yüksel toplantıda yaptığı konuşmada, sağlık turizmine büyük önem verdiklerini ve Sağlık Turizmi Fuarı’nı desteklediklerini ve fuarın her geçen yıl daha da güçlenerek sektörde uluslararası bağlantılar kurulmasını sağladığını söyledi. Anfaş Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ise, HETEX Sağlık Turizmi Fuarı’nın 22 ülkeden 5 bin 126 kişi tarafından ziyaret edildiğini ve 2 binin üzerinde ikili iş görüşmesi gerçekleştirildiğini söyledi.

SPOR FUARI DÜZENLENECEK

Seçer, Türkiye’de 60’a yakın spor federasyonu bulunduğunu, her yıl Antalya’da Werder Bremen, Borussia Dortmunt, Spartak Moskova gibi çok sayıda futbol kulübünün kamp yaptığını hatırlatarak 2012 yılında düzenlenecek 4.Anfaş HETEX Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı ile aynı tarihlerde ‘Spor Turizmi Fuarı’nın da gerçekleştirmeyi istediklerini dile getirdi.

Kaynak: İHA