Gedikli‘den Minibüsçü Esnafına Ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası‘nı ziyaret ederek, minibüsçülerin sorunlarını dinledi.

Gedikli‘den Minibüsçü Esnafına Ziyaret
Gedikli, toplantı salonunda yüzlerce minibüsçü esnafına hitap etti. AK Parti‘nin 2023 vizyonu hakkında bilgi veren Gedikli, CHP‘yi de eleştirerek, "CHP artık hokkabazların partisi oldu. Yaptıkları şapkadan tavşan çıkarmak. Ekonomide bu kadar akrobasiyi her halde hiçbir ülke görmemiştir. Bunların Türkiye‘yi düşündükleri yok" diye konuştu.

Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani ise, "Minibüsçü esnafını daha önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Emrullah İşler ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaları bizim için önemli. Ceza puanları ile ilgili sorunlarımız var, Beşir Atalay Bey sözdü. Sayın Gedikli minibüsün tanımı ile ilgili sorunu çözeceğini söyledi. Yıllardır minibüsün tanımı ile sıkıntımız var. Ayakta yolcu konusunda yeni dönemde bu konuyu ciddi şekilde değerlendireceğini söyledi. Minibüsçü

esnafın çoğunluğu AK Parti‘ye destek veriyor. Türkiye‘de bir istikrar şart. Esnaf yapılan iyilik ve kötülükleri unutmaz" dedi.

Kaynak: İHA