Çocuklarına hırsızlık dersi veren anne kameralara yakalandı

Bursa'da bir annenin çocuklarına hırsızlık dersi vererek mağazadaki ürünleri çalması, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Çocuklarına hırsızlık dersi veren anne kameralara yakalandı
Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesinde bir mağazada meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Boztürk‘e ait halı ve mobilya mağazasına gelen anne ve 2 çocuğu, tezgahtarı oyalayıp elektrikli süpürge ve barbekü çaldı. Hırsızlık anı mağazanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde mağazanın yanına gelen anne ve 2 çocuğunun yaklaşık 2 dakika iş yerine bakıp plan yapması dikkat çekiyor. Çocuklarına yapması gerekenleri tek tek anlatan anne, elindeki büyük siyah poşeti hazırlıyor. Yaşı küçük oldukları anlaşılan 2 çocuk mağazada bulunan tezgahtarı oyalarken, anne ise hızla hazırladığı siyah poşete elektrikli süpürgeyi yerleştiriyor. Yanından geçenlere aldırmayan anne, kapı önünde bulunan barbeküyü de alarak hızla uzaklaşıyor. Tezgahtarı bir süre oyalayan çocuklar ise

ürünlerin fiyatını sorarak mağazadan ayrılıyor.

Hırsızların yanından geçenlere aldırış etmediklerini söyleyen mağaza görevlisi Ayfer Keklik, "Çok rahatlar. Arkadaşımız tek başına çalışırken yanına gelen 2 kişi oyalamış, anne ise süpürge ve ızgarayı alarak kaçmış" dedi.

Kaynak: İHA