Bakan Egemen Bağış'tan nostaljik düet

Beyaz TV ekranlarında Sedat Yazıcıoğlu'nun modere ettiği 'Sağduyu'ya canlı yayın konuğu olan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Coşkun Sabah'la düet yaptı.

Bakan Egemen Bağış'tan nostaljik düet
Devlet Bakanı Egemen Bağış katıldığı canlı yayında, programın diğer konuğu olan Coşkun Sabah’ın “Yalan Dünya” isimli şarkısına eşlik etti. Oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmayan Bakan Bağış’a, Müjde Ar’ın Kral Tv Müzik ödüllerinde yaptığı konuşma da hatırlatıldı.
Bakan Bağış Müjde Ar'ın o konuşmaları için şu sözleri söyledi;

“Heralde hane içi bir mesaj vermek istedi. Onun hayat arkadaşı bir siyasetçidir. Sayın Ercan Karakaş’tır. Her ne kadar Ercan Karakaş’ı Çakma Gandi, yeteri kadar sosyal demokrat bulmadı ise, Mustafa Sarıgül’ü ve Fikri Sağlar’ı da yeteri kadar sosyal demokrat bulmadığı için CHP saflarına almadı. Ama ne hikmetse Sinan Aygün gibi uzaktan yakından alakası olmayan insanları CHP’ye doldurdu ve onları sosyal demokrat gibi anlatmaya çalışıyor. Ama heralde Ercan Beyle o gün evde bir tartışmaları oldu ki, ona bir mesaj vermek için annesinin rüyasını bahane ederek cennette siyasetçi var yok dedi. Ben Müjde Hanım’a daha hayırlı ve daha güzel rüyalar temenni ediyorum. O bizim gençlerimizin rüyalarında her zaman olmuştur. Bundan sonrada ona güzel rüyalar temenni ediyorum.” dedikten sonra milyonların gözü önünde, Coşkun Sabah’la keyifli bir düet yaptı…

BEYAZ GAZETE