Ak Parti İl Başkanlığı, Miting İçin Hazırlıklarını Tamamladı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 29 Mayıs‘ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Tandoğan‘daki büyük mitingi için hazırlıklarını tamamladı.

Ankara İl Başkanı Murat Alparslan başkanlığında 3 saat süren ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi‘nde yapılan miting hazırlık toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları katıldı. Toplantıda Tandoğan meydanındaki mitinge 500 bin kişinin katılımının sağlanması hedefi masaya yatırılarak, hazırlıkların ona göre düzenlenmesi kararlaştırıldı.

AK Parti İl Başkanı Murat Alparslan, 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimler çerçevesinde, geçen hafta içinde diğer partilerin büyük miting diyebilecekleri düzeyde katılımların olduğu ilçe mitingleri düzenlediklerini hatırlattı. Alparslan, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın katıldığı Siteler, Keçiören, Sincan, İvedik ve Mamak açılış ve ilçe mitinglerini bildiğiniz gibi önceki gün ATO‘daki Ankara projelerinin açıklandığı, on bin kişinin katıldığı salon toplantısı takip etti. Şimdi

sıra 29 Mayıs Pazar günü saat 17.00‘de Tandoğan‘da tertiplediğimiz büyük mitinge geldi. Bu bağlamda bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Alan bu kadar kişiyi alır mı bilinmez ama bizim hedefimiz 500 bin kişiyi orada ağırlamak. Ankaralı hemşerilerimizi mitinge bekliyoruz" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hayri Çağır‘da büyük miting için hazırlıkların tamamlandığını, mitingin duyurulması için bilbord, radyo ve gazete ilanlarının devrede olduğunu, alan süslemesi için 23 bin kırlangıç tip olmak üzere 185 bin küçük parti bayrağı, 500 adet büyük boy, bin 500 küçük poster, 325 adet slogan pankartı ile alanda dağıtılmak üzere 375 bin şapka, kaşkol ve çeşitli parti promosyonlarının hazırlandığını, Tandoğan‘ın gelin gibi süsleneceğini söyledi. AK

Parti Ankara SKM Başkanı Nail Çimen de büyük miting için Pazar gününe kadar seçim araçlarının anonslarını yapacaklarını, ilçe başkanlıklarında, Seçim Koordinasyon Merkezleri‘nde ve mahallelerde katılım için davetlerin yapıldığını, her türlü hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Kaynak: İHA