Kick Boks Federasyon Başkanı Cizreli Kick Boksçuları Ziyaret Etti

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Genel Sekreter Hüseyin Şahbaz, Şırnak‘ın Cizre ilçesindeki kick boksçuları ziyaret edip yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Genel Sekreter Hüseyin Şahbaz Cizre‘ye geldi. Cizre‘de milli takım antrenörü Zahit Sevinik‘in çalıştırdığı kick boksçuları ziyaret edip çalıştırıcılardan sporcular hakkında bilgi aldı. Federasyon Başkanı Salim Kayıcı Kick Boks‘a yaptığı katkılardan dolayı Milli Takım ve Cizre Kick Boks Antrenörü Zahit Sevinik‘e bir şilt takdim etti. Cizre‘deki kick boks takımı sporcularını ziyaret eden Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ziyareti ile ilgili yaptığı

açıklamada, "Görüyorum ki kick boks yapmak için Cizre‘de her türlü imkan mevcut, Çok değerli ve işini çok iyi bilen bir antrenörünüz var. Cizreli Sporculara, kick boks sporuna ilgi duyan gençlere bu imkanları sağlayıp kick boks yapmalarına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Cizre‘den önümüzdeki müsabakalarda şampiyonlar bekliyoruz" dedi.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Genel Sekreter Hüseyin Şahbaz‘ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Antrenör Zahit Sevinik, "Bu ziyaret hem bizi mutlu etti hem de sporcularımıza büyük bir moral kazandırdı.Yapılan bu anlamlı ziyaret ve gösterdikleri ilgiden dolayı Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Genel Sekreter Hüseyin Şahbaz‘a teşekkür eder bu tür ziyaretlerinin devam etmesini dilerim" dedi.

Kaynak: İHA