İzmir Çetesi 14. Bölüm özeti ve fragmanı

İzmir Çetesi 14. Bölüm. Kadir İnanır bu diziyle uzun sürenin ardından ekrana döndü. Star TV'de yayınlanan dizi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başararak büyük bir başarı yakaladı.

İzmir Çetesi 14. Bölüm özeti ve fragmanı
İzmir Çetesi dizisinin 13. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

İzmir Çetesi 14. Bölüm'de ortalık karışıyor. Dava heyecanı tüm karakterlerin soğuk terler dökmesine sebep oluyor. Avukat, Ateş ve Selami'ye çok güzel bir savunma hazırladığını dile getiriyor.

Ateş ve Selami, ne yapacaklarını bilemiyor ve davadan kötü sonuç alacaklarını sanıyor. Avukat ise ilginç savunmasına devam ediyor.

Bakalım Cem Davran avukat rolüyle neler yapacak?

YENİ YÜZLERLE DEVAM

43 yaşında Manisa’lı bir avukatı canlandıran Cem Davran, Ahmet İptenalır karakteri ile izleyicinin karşısında olacak. Bir kere evlenmiş; 8 defa sözlenmiş. 5 çocuğu var.

Karısı onu terk edince 5 çocuğuyla yapayalnız kalmış. Geçim derdi çekiyor. Hawaii gömleğini 3 senedir çıkarmamış. Çok seviyor. Her yere onunla gidiyor.

Diziye yeni dahil olan Dost Elver de çingene mahallesinde büyümüş. Ferdi Dipçik rolü ile izleyeceğimiz Dost Elver ortaokul terk. Müzikle ilgileniyor. Sesinin güzel olduğunu düşünüyor ama ağırdan satıyor. Evlenmemiş, çok çapkın.

Cemal:Dizide Kadir İnanır tarafından canlandırılmaktadır.Dizide neredeyse herkes ona Cemal Baba diye hitap eder.İzmir Çetesi tarafından dolandırıldıktan sonra o çeteye üye olur.Onun sayesinde çete misyonunu değiştirir.

Ateş:Dizide Kenan Ece tarafından canlandırılmaktadır.Çetenin planlarını yapan üyesidir.Katya'nın kızına aşıktır.

Selami:Dizide Mustafa Üstündağ tarafından canlandrılmaktadır.Cemal'in kızına aşıktır ama o onu terketmiş sonra kazandığı burs için başka bir ülkeye gitmiştir.Çetenin 3.üyesidir.