İşte Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları

Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları tüm Türkiye'de çoşkuyla kutlandı.Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları FB TV'den canlı olarak yayınlandı. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları renkli sahnelerle gece yarısına kadar devam etti.

İşte Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları
Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları tüm Türkiye'de çoşkuyla kutlandı.Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları FB TV'den canlı olarak yayınlandı. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları renkli sahnelerle gece yarısına kadar devam etti.

Kupa seramonisinin ardından sahaha girmek isteyen taraftarları önlemek isteyen kaleci Volkan Demirel, üç kez 'Sahaya giren Cimbomlu olsun' dedi. Eline mikrofonu alan Volkan tribünlere giderek taraftartarlar ile tezahurat yaparken, son olarak yaptığı bir tezahurat ise hem ayıplandı hem garip karşılandı.

Volkan'ın taraftarları ateşlemek için 'Koyduk mu' diyerek seyircileri kötü tezahurata yönlendirmesi gecenin tek olumsuz davranışı oldu.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 1 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 2 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 3 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 4 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 5 İÇİN TIKLAYINIZ


Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunun en büyüğü Fenerbahçe şampiyonluk kupasını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen görkemli bir törenle aldı.
Stattaki kutlamalar, 100. yıl marşını besteleyen Kıraç'la başladı. Ardından sahneye Ziynet Sali çıktı. Mini konserlerin ardından Fenerbahçe Koleji öğrencileri tarafından saha ortasındaki özel platforma getirilen şampiyonluk kupası, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar tarafından kaptan Alex de Souza'ya verildi. Kupa; Alex, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in ellerinde havaya yükselirken, Şükrü Saracoğlu Stadı adeta bayram yerine döndü. Hazırlanan görsel şovlar eşliğinde statta büyük bir coşku yaşandı, taraftarlar unutulmaz anlar yaşadı.
Tören için hazırlanan platformda futbol takımı, teknik heyet ve sağlık heyeti, tesislerdeki çalışanlar ve Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçeli şovmen Beyazıt Öztürk ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından platforma davet edildi.
Sevgi gösterileri altında platforma çıkan Başkan Yıldırım, "Büyük Başkan" tezahüratları nedeniyle duygulu anlar yaşadı. Taraftarlara hitaben, "Zaten duygulu bir akşam yaşıyoruz" diyen Yıldırım'ın gözlerinin dolduğu görüldü. Yıldırım, yaptığı konuşmada şampiyonluk için emeği geçen herkese teşekkür etti, "Büyük Fenerbahçeliler, bugün bizim günümüz. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, yarınlar da bizimdir. Biz bunu sonuna kadar hak ettik. Zafer inananlarındır" dedi.

‘Sahaya inen Cim-Bom’lu olsun’

Havai fişek gösterileri ve ışık şovları nefesleri keserken, futbolcular saha içinde taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. Bu sırada bazı taraftarların zemine inmesi üzerine kaleci Volkan, "Sahaya giren Cim-Bomlu olsun" dedi.

'Zafer inananlarındır'
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, büyük tezahüratlar altında yaptığı konuşmada, "Büyük Fenerbahçe taraftarı bu şampiyonlukta sizin de payınız çok büyük. Yalnızca futbolda değil, her branşta zirvedeyiz. Avrupa'da da başarılı olacağız. Zafer inananlarındır" dedi.

Özgener'e protesto
ALEX kupayı TFF Başkanı Mahmut Özgener'in elinden aldı. Özgener'in adı, kupayı vermek için anons edildiğinde tribünlerden protesto sesleri ve ıslık duyuldu. Arkasından da "Fener'le kimse başa çıkamaz" tezahüratı Şükrü Saracoğlu'nu inletti.

Volkan'dan büyük gaf
MUHTEŞEM gecenin tek olumsuz hareketi Volkan Demirel'den geldi. Milli kaleci, eline mikrofonu alıp platforma çıktı ve 'Koyduk mu?' diye bağırarak taraftarı kötü tezahürata yönlendirdi.